Sammen avdekker vi deres nåværende og fremtidige IT-behov og lager en langsiktig og forutsigbar løsning som gjør at dere kan fokusere på kjernevirksomheten deres mens vi tar oss av IT-løsningene.  

RÅDGIVNING & SUPPORT

Våre dyktige medarbeidere sørger for teknisk bistand over telefon, e-post og fjernstyring som onsite med teknisk installasjon og opplæring.

Mer informasjon

SERVER & IT-TJENESTER

Vi setter sammen optimale IT-løsninger for deres bedrifter; fra PC og printer til server og skytjenester basert på en kartlegging av deres nåværende og fremtidige behov.

Mer informasjon

DIGITAL MARKEDSFØRING

Markedsfør deres bedrift med responsive hjemmesider, flotte dronevideoer, foto og tilpasset innhold samt digital annonsering, SEO og SoMe produksjon.

Mer informasjon

OVERVÅKING & SIKKERHET

Sikre deres verdier med overvåking av viktig utstyr via kameraovervåking, alarm, termosensorer samt back up og virusbeskyttelse av kritiske systemer.

Mer informasjon

DRONEFOTO & FILM

Proffesjonell filming, fotografering og kontroll av konstruksjoner via drone av sertifiserte droneoperatører for høykvalitative filmproduksjoner til bedrifter.

Mer informasjon

SMARTHUS

Kontroller inneklima, belysning, energiforbruk og frigjør tid og resurser på å automatisere deres lokaler og effektivisere arbeidshverdagen.

Mer informasjon